Opnv
  • English - UK
  • Dutch (NL)

Inloggen

  • Home
  • Vereniging
    • Over ons
    • Reikwijdte
    • Bestuur
    • Organisatie
    • OPNV Leden
    • OPNV Flyer
  • Vochtrijke diervoeders
    • Algemene Informatie
    • Opslag en conservering
    • Productgroepen
    • Productbladen
  • Nieuws
    • Afzetcijfers
    • Nieuws
  • Links

  • Home
  • Vochtrijke diervoeders
  • Opslag en conservering

Opslag en conservering - 2. Micro-organismen

Artikelindex

  • Opslag en conservering
  • 2. Micro-organismen
  • 2.1 Bacteriën
  • 2.2 Schimmels
  • 2.3 Gisten
  • 2.4 Overzicht
  • 3. Gezond
  • 3.1 Factoren
  • 3.2 Melkzuurbacterien
  • 4. Conserveren
  • 4.1 Natuurlijk
  • 4.2 Kunstmatig
  • 4.3 Osmose
  • 4.4 Temperatuur.
  • 5.1 stapelbare producten
  • 5.2 Vloeibare producten
  • 5.3 Brijvoer
  • 5.3.1 Volledig voer
  • 5.3.2 Uit vochtrijke diervoeders
  • 5.3.3 Doorenten
  • 5.3.4 Hygiëne
  • 5.3.5 Medicijngebruik
  • 5.3.6 Het voeren
  • 6. Referenties
  • Alle pagina's
Pagina 2 van 24

2. Micro-organismen
Een micro-organisme is een organisme dat niet met het blote oog is waar te nemen. De meeste zijn eencelligen, waarvan  de eigenschappen en werking hieronder worden beschreven.

  • Vorige
  • Volgende
  • Disclaimer
  • Privacy & Cookies
  • Links

© OPNV 2015 | Ontwikkeld door Intoappsnwebs